Treballar amb vosaltres (Logopeda)

Respuestas expertosCategoria: LogopediaTreballar amb vosaltres (Logopeda)
Ester Elias preguntada 3 años antes

Bon dia,
Em dic Ester i sóc de Sabadell. El juny passat em vaig graduar en Logopèdia i estic en procés de col·legiar-me. He llegit el vostre blog i m’ha interessat, per això m’agradaria treballar amb vosaltres. 
La meva experiència en logopèdia va començar el curs 2013-2014 participant en un taller de logopèdia organitzat per PATHS ONG, on duia a terme l’avaluació i la intervenció en el llenguatge expressiu, tant oral com escrit, d’un nen de 7 anys diagnosticat de TEA. El curs passat vaig estar portant a terme sessions de logopèdia a dos nens, un amb diagnòstic de dislèxia i l’altre amb TEL. Al llarg de la carrera he realitzat diferents pràctiques, a l’hospital St Pau on creava activitats a partir d’uns objectius establerts i a posteriori les realitzava a determinats pacients amb demència i afàsies. També vaig realitzar pràctiques acadèmiques al CERVA, on duia a terme les activitats proposades per la logopeda del centre, en aquests casos les sessions eren grupals i eren casos de demències, afàsies, disfàgies i alteracions de la veu en adults i nens. Durant el 2015 i el 2016, vaig fer pràctiques a diferents escoles públiques i concertades, on duia a terme els casos de logopèdia amb la logopeda itinerant, eren casos sobretot de dislàlia i TEL. Allí, participava amb tots els casos, però en concert, vaig avaluar i intervenir amb activitats proposades per mi dos casos, el primer era una nena de 5 anys amb dificultats amb el triangle alveolar i REL; l’altre cas era un nen de 6 anys xinès, que per tant tenia dificultats amb el català i el castellà, tant comprensiu com expressiu, però a més amb el xinès també tenia problemes i retards segons els seus pares, fet que portava a pensar que tenia un retard/trastorn específic del llenguatge.

1 Respuestas
Jordi Academia Conecta Staff contestada 3 años antes

Hola Ester,
En aquest moments no estem buscant cap logopeda, tot i així ens agradaria que ens enviessis el teu curriculum per futures incorporacions al email: info@academiaconecta.com
 
Gràcies